Czyli można założyć że filtr powietrza odpada trzeba szukać gdzie indziej.
Drogi marzeń
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Big WojtekTeneryfa, Wyspy KanaryjskieJeździłem tymi pięknymi i krętymi drogami na Teneryfie. Pieknie też wygląda droga dojazdowa do stacji kolejki linowej na Pico Del Teide - po kilkunestu kilometrach zakrętów wyjeżdża się na prostą jak w morę strzelił drogę o dł. ok. 4 km a dookoła krajobra istnie księzycowy (skały wuklaniczne i 0 jakiejkolwiek roślinności)
Ale najfajnieszą drogą jaka jeździłem była droga z Soler do Palma de Majorka na Majorce. Co prawda można było pojechac nowo wybudowanym tunelem, ale ja wybrałem opcje przyjemniejszą :twisted: czyli obajazd góry po 68 90-cio procentowych zakrętach. Ręce co prawda bolały od kręcenia kierownicą, ale Clio II 1.2 którym tam jechałem sprawowało się dzielnie (nawet wyprzedziłem 2 samochody :twisted: ) choć kierownica na zakretach chodziła od skrajnego do skrahnego położenia, a uzywane biegi to 1-2 czasami 3 na "prostych" :diabelski_usmiechCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Big WojtekJa na Teide wdrapałem się Citroenem Saxo 1.1
Zamieszczone przez Big WojtekSmutne trochę, że droga na wysokości ok 2400 n.p.m ma lepszą nawierzchnię niż nasze autostrady.Czarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz